5.11.09

ens acabaran tatuant el numero de registre al néixer?

que quedi clar que jo no crec en el matrimoni.. i que quedi clar que això tampoc vol dir que no em casaré mai..

però per començar el matrimoni és una convenció o ritual inventat per l'home..

Bé, aquest no és el tema del blog d'avui...ara visc a París i mica en mica vaig descobrint com és la gent aqui, amb les seves coses bones i dolentes...

I m'ha decepcionat enormement sentir-me a vegades només un número. No una persona, amb un nom i cognom, amb una forma de ser, si no tan sols un número més que fitxar.

I dic tot això perquè he fet les fotos a una boda recentment a un poble prop de París i m'he adonat que s'està frivolitzant molt el fet de casar-se. Un acte, que personalment que hauria de ser quelcom profund.

L'ajuntament assigna a cada parella 15 minuts on es llegeixen els textes a correcuita i la parella i els testimonis han de firmar quasi a la porta ja que la següent parella que es casa entra i la màquina no es pot aturar.

A més de tot això, no es casen l'Aann amb el Josep sinó que es casen l'Anna informàtica i el Josep recepcionista.

El treball és el que et defineix aqui. Quina espècie de classisme és aquest??

tot gira cada cop més depressa i sembla que a ningú l'importa que s'estigui esfonsant el vaixell on naveguem...Leaving apart the religion cos this is a subject to talk about in many other blogs, today I want to talk about my impressions of a wedding I took the photos last weekend in a city next to Paris.
I had the feeling we are just numbers and not a person with a name and surname, with his/her way of being, with worries and needs; just one number more to count and process.

The act of being married, even if I'm not a fun of marriages, should be considered as something deep and important.
When I hear : "you Maria recepcionist are now married to Pedro thecnician in computers" instead of just saying that Maria and Pedro are married, I think something is going wrong.
When they just give you 15min for the ceremony, in a space without any ambiance, and then you are pushed to go out cause another couple is waiting, I can imagine that the couople just feels like in the cash of the supermarket, they put the stamp on them and... next one!!!

I believe the person shouldn't be defined by his job or habilities.

Everything is turning faster in this world and I have the feeling no one cares that the boat we sail in is sinking.

cesc

No hay comentarios:

Publicar un comentario